Nieuws

Social media specialist komt CRMmail team versterken

24-10-2017

Ondernemers hebben behoefte te weten hoe je met de social media kunt werken aan meer naamsbekendheid. Monique heeft een ruime ervaring op dit gebied. Zij gaat campagnes plaatsen die worden bedacht en vormgegeven door Theo en Franciska.

CRMmail team uitgebreid met adviseur

24-10-2017

M.i.v. 1 november gaat Wolter Bokhorst nieuwe- en bestaande klanten adviseren op het gebied van communicatie. 

Uitbreiding team CRMmail

02-10-2017

Ons team is uitgebreid met Franciska van der Kolk. Nu kunnen wij niet alleen mooie teksten maken voor nieuwsbrieven en campagnes maar deze ook voorzien van mooie beelden. Franciska heeft veel ervaring met websites, folders. brochures, adposters, off- en online reclame uitingen.

Uitbreiding dienstverlening Teamleader

12-07-2017

Senior trainer Peter van Dam helpt jou het maximale rendement uit Teamleader te halen. Wil je weten hoe? Bel Ada (038 - 200 15 00) of mail ada@crmmail.nl. Zij maakt graag een afspraak voor een inventarisatie.

Easy Office Online biedt koppeling met Teamleader

05-06-2017

Easy Office Online biedt de mogelijkheid in Teamleader met een popup te zien wie belt waarna de klantenkaart in beeld komt. Door op het telefoonnummer te klikken wordt je automatisch in contact gebracht met de klant. Een fraaie ontwikkeling. Daarom is CRMmail partner geworden en gaan we samenwerken.

Samenwerking met Zwolle Business Plaza

09-05-2017

CRMmail ondersteunt Zwolle Business Plaza in haar e-marketing campagnes. Zwolle Business Plaza en CRMmail brengen ondernemers in contact met nieuwe opdrachtgevers. Jaap heeft ook gekozen voor Teamleader CRM.

Samenwerken

20-04-2017

Bé Veen van de Reest Multimedia gaat met e-mailmarketing campagnes potentiële klanten uitnodigen voor een bedrijfsbezoek. Eenmaal op bezoek en je weet waarom je het drukwerk graag door Bé Veen laat verzorgen. Zijn M.V.O. was voor CRMmail aanleiding hem de drukwerkopdrachten te gunnen.

Frits Schiphorst van het Netwerk Business Diner kiest voor CRMmail

23-03-2017

Frits Schiphorst organiseert al jaren met succes het inmiddels bekende Netwerk Business Diner. Voor de externe communicatie maakt Frits gebruik van CRMmail. Daarmee worden de gasten op de hoogte gebracht van alle bijeenkomsten en ontwikkelingen.

CFO Capabel succesvol met financiële dienstverlening

15-03-2017

CFO Capabel helpt organisaties in het MKB op praktische en concrete wijze bij het maken van de juiste (strategische) keuzes en het professionaliseren van het financieel management. Dit door de inzet van gedreven en ervaren financieel directeuren en controllers die u bv 1 dag/week kunnen ondersteunen

Finovion Lochem kiest voor CRMmail content abonnement

12-02-2017

Ton te Riele kiest voor de complete aanpak van CRMmail. Theo van Aken zal Ton maandelijks adviseren op het gebied van nieuwsbrieven, campagnes voor acquisitie en klantbehoud, eventueel i.c.m. Facebook. Ton gaat ook de koppeling tussen Teamleader en CRMmail gebruiken.

Koppeling Teamleader - CRMmail gereed

04-02-2017

Op verzoek van veel klanten hebben wij een koppeling laten maken tussen Teamleader en CRMmail. Daarmee komen contactpersonen die in Teamleader worden toegevoegd automatisch in CRMmail. Na het versturen van een nieuwsbrief of campagne wordt in Teamleader zichtbaar of de mail wel/niet is geopend.

Verkopers Multicopy enthousiast over Teamleader

15-01-2017

Alle nieuwe verkopers bij Multicopy zijn tijdens de training enthousiast over de vele mogelijkheden, die door Teamleader CRM worden geboden. 

CRMmail winnaar 2016 bij Teamleader

15-01-2017

CRMmail (gecertificeerd partner) heeft in 2016 opnieuw de eerste plaats behaald. Over het hele jaar gerekend heeft CRMmail het grootste aantal nieuwe klanten kunnen overtuigen.

Samenwerking

07-01-2017

Theo van Aken heeft in 2016 voor veel klanten van CRMmail teksten geschreven en geredigeerd. We hebben Theo ervaren als een gepassioneerde taal- en tekstkunstenaar. Hij wordt m.i.v. januari 2017 mede eigenaar van CRMmail, verantwoordelijk voor de begeleiding van andere tekstschrijvers.

Facebook campagne voor Horecabedrijf Mans

17-11-2016

Naast e-mailmarketing helpen wij ondernemers met Facebook campagnes. Daarmee wordt op een leuke manier de naamsbekendheid vergroot. Het is ook mogelijk dit te koppelen met b.v. de website.  

Juda Fashion combineert e-mailmarketing met Facebook

27-10-2016

Hans de Haas van Juda Fashion gaat de e-mailmarketing campagnes van CRMmail combineren met Facebook voor de promotie van zijn revolutionaire prestatie verhogende boxershort.

65e netwerkbijeenkomst van NBD bezocht

27-10-2016

Op initiatief van Frits Schiphorst wordt maandelijks een Netwerk Business Diner georganiseerd. Een prachtig concept waarbij de deelnemers tijdens een heerlijk diner elkaar beter leren kennen. Er ontstaan elke keer waardevolle contacten. Op netwerkbusinessdiner.nl vind je alle informatie.

Grote organisatie gaat Teamleader uitrollen

27-10-2016

Na eerst het CRM-systeem uitvoerig te hebben getest op het hoofdkantoor wordt Teamleader binnenkort ook in andere vestigingen opgestart.

Teamleader CRM opent nieuw kantoor in Amsterdam

05-09-2016

Teamleader CRM is verhuisd naar een nieuw kantoor in Amsterdam. CRMmail, partner van Teamleader was ook uitgenodigd.Afgelopen vrijdag heeft Teamleader het nieuwe kantoor in onze hoofdstad feestelijk geopend. Dat werd tijd, want de CRM-aanbieder (vier jaar geleden gestart) breidde afgelopen jaren in

e-mailmarketing voor NLcoach Inspiratie Club

01-09-2016

De NLcoach Inspiratie Club combineert sport en netwerken. Top coaches gaan hun ervaring delen met ondernemers. CRMmail verzorgt de e-mailmarketing activiteiten.

Gastspreker bij De Stip

31-08-2016

We hadden een door de wol geverfde ondernemer als gastspreker, René Brouwer van CRMmail. Hij deelde een zeer persoonlijk verhaal over de weg die hij heeft afgelegd als ondernemer. Deze weg is niet zonder slag of stoot verlopen en het was ontzettend leerzaam te horen welke keuzes hij heeft gemaakt.

CRMmail opnieuw 1e plaats bij Teamleader

12-07-2016

Ook in het 2e kwartaal heeft CRMmail de eerste plaats behaald bij Teamleader. Zo'n 40 partners in Europa hebben in de afgelopen periode geprobeerd zoveel mogelijk nieuwe klanten te scoren. CRMmail wist voor de derde keer op rij te winnen.

Landelijke organisatie gaat met Teamleader aan de slag

17-06-2016

Na een testperiode waarbij meerdere CRM-systemen met elkaar zijn vergeleken, kregen wij vandaag de toezegging, dat zo'n 100 medewerk(st)ers met Teamleader gaan werken. Daarmee hebben wij als Partner van Teamleader de grootste klant van CRMmail kunnen overtuigen.

Marketingbureau gaat samenwerken met CRMmail

11-05-2016

Geert-Jan Walda is een ervaren professional op het gebied van online marketing. Toen hij de mogelijkheden van CRMmail ontdekte, wilde hij graag gebruik maken van dit e-mailmarketing systeem. Hij gaat dit ook zijn klanten aanraden. Zie bij "klantervaring" zijn recensie.

Klant zeer tevreden over Teamleader CRM

03-05-2016

Rutger Bennink van Cosilio Vivendi is zeer tevreden over Teamleader. Het heeft hem de gewenste structuur geboden en............. nieuwe klanten. Zie verslag bij Klantervaring.

20 gebruikers starten met Teamleader

02-05-2016

20 medewerkers van Payroll Intermediair zijn gestart met Teamleader. Ze hebben de basistraining gevolgd en kunnen direct aan de slag.

Nieuwe klant heeft al goede resultaten binnen een maand

14-04-2016

Na het mailen van de eerste campagne in CRMmail kon Walter Franssen van de MatriXmethode Instituut al nieuwe klanten begroeten. Hij is zeer tevreden over de aanpak en de resultaten. Je kunt zijn recensie lezen bij "klantervaring."

Visitekaartjes zijn goud waard!

13-04-2016

Als je van iemand een visitekaartje ontvangt, dan geeft hij/zijn toestemming hem/haar te mailen. CRMmail biedt een "koffiecampagne" waarmee je snel in contact komt met potentiële opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat je aan tafel komt......... aan jou de eer prospects te verleiden klant te worden.

Trainers ervaren de voordelen van e-mailmarketing

13-04-2016

Meerdere trainers van verschillende organisaties ontdekken de voordelen van e-mailmarketing. Ze komen gemakkelijker in contact met nieuwe opdrachtgevers. Met enquêtes en (klanttevredenheid) onderzoek kan worden vastgesteld hoe de cursisten de training hebben ervaren.

Landelijke organisatie kiest voor Teamleader

11-04-2016

Een landelijke organisatie heeft meerdere systemen getest. Uiteindelijk is Teamleader als beste geselecteerd. Alle medewerkers worden binnenkort getraind om het systeem optimaal te kunnen benutten.

CRMmail 1e plaats bij Teamleader

04-04-2016

CRMmail heeft in 2015 én 2016 de eerste plaats behaald bij de 40 resellers van Teamleader. En daar zijn we trots op. Zelf werken we uiteraard met Teamleader CRM en ervaren dagelijks hoe goed dit systeem structuur en overzicht biedt. Daarom willen we onze klanten Teamleader graag aanbevelen.

CRMmail introduceert Polly

04-04-2016

CRMmail biedt met Polly ondernemers de mogelijkheid vragen automatisch te laten beantwoorden. Daarmee worden (potentiële) klanten effectief geïnformeerd.

Theo van Aken begeleidt CRMmail klanten

23-03-2016

Als CRMmail klanten behoefte hebben aan goede ondersteuning op het gebied van marketing en tekstschrijven, dan biedt Theo van Aken deze expertise. Hij maakt jaarplannen, bedenkt en maakt nieuwsbrieven, campagnes, enquêtes en landingspagina's zodat ondernemers CRMmail optimaal kunnen benutten.

Trainingsbureau kiest voor CRMmail

23-03-2016

Een landelijke organisatie, gespecialiseerd in commerciële trainingen, gaat e-mailmarketing activiteiten benutten om in contact te komen met nieuwe opdrachtgevers.

Consultancy bureau kiest voor Teamleader

23-03-2016

Groot consultancy bureau gaat met 20 medewerkers Teamleader gebruiken.

Uitbreiding samenwerkingspartners

14-03-2016

Frans Post van FP Creation gaat voor CRMmail een combinatie maken van film en animatie. De start van een mooie samenwerking.

Redmatters gebruikt Teamleader

14-03-2016

Groot marketingbureau kiest voor Teamleader. Ze benutten alle modules voor een maximaal rendement.

CRMmail gecertificeerd Partner

13-03-2016

CRMmail is na enkele jaren van samenwerken gecertificeerd partner geworden van Teamleader.

Nieuwe bedrijfsvorm

13-03-2016

Na 3 jaar krijgt Brouwer Advies op Maat een nieuwe naam en bedrijfsvorm. Ada van den Bos en René Brouwer gaan samen verder met de Coöperatieve Vereniging CRMmail U.A. De activiteiten e-mailmarketing en CRM zijn samengevoegd.