De activiteiten bij Brouwer Advies op Maat zijn opgenomen in de nieuwe samenwerking. Met ingang van januari 2016 hebben Ada van den Bos en René Brouwer de Coöperatie CRMmail opgericht. Ada is verantwoordelijk voor alle interne zaken, René voor de commerciële activiteiten.In 2017 is onze coöperatie uitgebreid met Theo van Aken (art and copy). Hij redigeert nieuwsbrieven, ontwikkelt e-mailmarketing campagnes en beleeft veel plezier aan het creëren van adposters. Theo onderhoudt contacten met tekstschrijvers, vormgevers en klanten die gebruik maken van deze expertise.

Franciska van der Kolk is grafisch ontwerper met veel ervaring op het gebied van Web design, Logo design, Advertenties, Off- en Online reclame uitingen.
Peter van Dam is een ervaren trainer op het gebied van e-mailmarketing, CRM en sales. Hij helpt onze klanten met de opstart en het inrichten van onze e-mailmarketing systemen en Teamleader CRM. Ook kan hij management- en verkooptrainingen verzorgen.


Wolter Bokhorst adviseert ondernemers op het gebied van communicatie.
 Hij laat zien hoe je gemakkelijk in contact komt met nieuwe opdrachtgevers én hoe je bestaande klanten kunt behouden. Dat resulteert in meer omzet en tevreden gebruikers. Wolter kan genieten van dat succes! 


Monique Stillebroer is een social media, DTP, Tekst en Traffic omnivoor. Ze zegt daarover: “Met veel enthousiasme en nauwgezetheid werk ik gelijktijdig aan diverse projecten. Goed luisteren is een voorwaarde om te weten wat de klant nu eigenlijk wil. Laat het maar aan mij over, dan komt het goed.”
Nathalie Strijker ondersteunt het team en klanten met de e-mailmarketing activiteiten.


CRMmail zoekt samenwerking met ervaren specialisten. 
Om de snelle groei aan te kunnen, willen wij ons team graag uitbreiden met een marketing manager, tekstschrijver, vormgever, foto- videograaf en een social media specialist.

Wij komen ook graag in contact met een commercieel ondernemer, die onze dienstverlening gaat promoten.
Hij/zij kan dat eventueel combineren met andere activiteiten. Mogelijk
 als reseller of partner.
Kennis- en ervaring op het gebied van marketing, grafische vormgeving en/of CRM is gewenst maar niet noodzakelijk. 
Specialisten die zich willen aansluiten en/of deze activiteiten willen combineren, kunnen contact opnemen met Ada van den Bos (038-2001500). 

Ook stagiaires met kennis op het gebied van 
marketing, verkoop en/of vormgeving zijn van harte welkom! Zij kunnen rekenen op een interessante werkplek.


Wil je van al onze ontwikkelingen op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief